Hunnit mycket

Idag har jag Ridit 3 hästar hur sjukt kul som hälst! Först så red jag Kara och vi galloperade in på almyra, sedan så red jag Junior, trimmade dressyr på banan. Han var JÄTTE fin, han gick jätte fint i form för det mästa! 
Sedan så red jag ut i skogen på Epos med Josefin på Prego. Det var värkligen hur kul som hälst! Vi körde riktiga galloppbackarna och lät dom springa hur fort dom ville för sista backarna 2 ggr. Sedan hem och byta om och äta mat med Farmor Farfar mamma pappa Kevin Joline och Patrik. Ska sova tidigt för 20 över 8 i morgon så kommer Filip och hämtar mig så ska vi åka till Nora sedan till valbo! :D 
 
btw: Hittade en annons på Marre på hast net ;)
 
 
 Här är en video på han i galopp ;) 

Stress

hej igen. det här lovet känns det som att jag kommer stressa igenom. 
 
Idag: Vaknade 7:53, ätit frukost. Ska plugga lite. Sedan till stallet och ha stallet med Linnea L och Josse.
Rida ut osv. Sedan så ska jag rida Epos. Tror att jag ska galopp jobba han, helst i skogen om jag hr någon att rida med! Sedan hem så kommer farmor och farfar på kvällen och äter med oss osv. 
 
Lördag:  Upp ganska tidigt ta 09:20 bussen tror jag till valbo och sedan sova med Nora Bella Filip och Gustav. 
 
Söndag:  Kanske ska ha Prego (jag och Lisette ska dela på han över påsk), Wilma kommer troligen kanske sova oss mig. Eller oss henne får se.
 
 
Sen så kommer väll Marre i veckan hoppas ja! Också ska jag plugga och hinna va med kompisar. känns som att jag har trehundraelva saker att göra men får ta en sak i taget, SKA design om bloggen också som ni kanske ser att jag redan har börjat på. Aa vi ses! 
 
När jag hoppade Lassi så märkte jag att jag hade lite halv gullig hopp sits ;) 
 
 

Taggad!!!

Åå jag tror att jag ska få ta "ansvar" för denna stjärna i början! Så sjukt fin! Den är 5 år 135 cm i mankhöjd och löshoppat 140!! Håller alla tummar och tår för de! Sök på youtube på DRAGAN IV så kommer de videos på han ;)

Skolan stress

Hej hej, blir ett snabbt inlägg idag igen. Stressade upp och till skolan nu har jag spanska, sen har jag NO prov, går till kl 2 idag sedan hem plugga sedan vidare till stallet för att hoppträna Fjodor tror ja, skriv till mig på snapchat för de är kul! ;p
Haha ses

Plugg

Hej, blir ett snabbt inlägg nu, har varit i skolan sedan hem. PLUGGAT sen till stallet och ha stalltjänst med Frida sedan hem äta duscha och kan du eventuellt gissa vad jag gör nu? Jo pluggar. I morgon är det kemi prov, nu SKA jag klara det här!!

drömde

satt och drömde lite grann om att köpa en egen häst, och hittade denna, tycket attt den va sjukt söt och den har vunnit DM-hoppnig 2010 och typ hoppar 130 i dagens läga, omhoppning 120 osv osv osv
OM jag skulle köpa häst så skulle den stå med på rovridnings listan! http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=701248

Entré ungdom

Är på entré ungdom med Bella Nora Hampus och Lucas. Vet inte vad jag ska gö för jag ska inte va här nå länge.. Såååå aa vet inte xp

Hästar hästar hästar och lite Linnea

 
 
Hej igen, jag vet att jag är sämst på att blogga. Men i helgen har jag varit i stallet heeela tiden.
 
Lördag: Gå upp kl 9 och va i stallet kl 10, mockade fyllde höpåsar sopade fodrade och släppte in, (Jag hade stallet med Emma och Linnea L) Och när vi skulle rida fick jag rida Lyster, åå stackarn. Men jag tror att han överlevde, Nu vart ju saknade av han ennu större. Sen följde jag med Linnea till Wille för Felicia va oss sin pappa så då kollade jag när hon red. Sen hem till mig och käkade popcorn fixade håret och hade litet film maraton! 
 
Söndag: Samma sak på morgonen och sen red jag ut på Collin, vi golloperade dom "riktiga" galoppbackarna och så red jag först så kom vi till slutet där det är backar, och Collin hade allt annat en slut på energi så jag hoppades för allt i världen att hon inte skulle bocka/slänga sig, så jag lät henne galopera så fort hon ville. När jag kom upp och saktade av så kom Bella en bit bakom och sen flera meter efter så kom gammle Gilmar i segast galoppen någonsin, haha han vart ju trött ;) 
 
Men nu snart ska jag sova, skola i morgon! sessssss
 

Stallet & suriga elevstödjare.

Hej, idag har det varit en ganska lugn dag i skolan, det vanliga bara utom att Jonas kom och hälsade på oss igen, lika kul att träffa han varje gång! Men sen så ville jag och Bella inte gå hem när vi hade slutat för vi hade inget och gö och det snöade ute så vi stannade kvar i vårat hus, men då så kom suriga elevstödjare och skulle slänga ut oss, så vi sa att vi gick i D sen när vi va någon meter i från deras klassrum så sa vi att vi gick i C så blev vi utslängda, så gick vi till andra dörren och gick in där så blev vi utslängda där också. Tillslut fanns det bara en väg. Vi hittade ett öppet fönster som Lucas klättreade in i så gick han och öppnade så gick vi in igen och blev utslängda, Men nu ska jag åka till stallet oh rida ut på Epos med Ronja, JAG VILL HA VÅR NU!! 
 

Skäll

jag har fått skäll av Emma igen för att jag inte bloggar, det kanske är bra så jag gör det ibland iaf! 
Men denna vecka har gått åt att fixat mitt rum som jag i natt får inviga, ääääntligen en 120 säng! ♥
Jag försöker fortfarande få in alla gånger tabeller i huvve, det GÅR INTE! helt jävla omöjligt.. 
Senare när jag är helt klar med rummet så kan jag knäppa kort så ni får seee ;))))))) (snäll jag)
Vet inte vad jag ska skriva, men jag ska lägga upp en video på Lovely tror ja, får se om jag orkar göra klart den!
Och kanske ta och lägga upp min avskeds videon på Lyster igen efter som att den är borttagen på nå konstigt sätt, hhm, den som tog bort den, den, ska jag ta ett snack med! haha, men nu ska jag plugga vidare, 
 
btw, jag och några kompisar ska på bio nästa helg, har någon nå filmtips? (det kommer va 2 killar med så inge drama film) 
 

New in

Hej igen, idag har jag varit i skolan som vanligt på mondagar. Sen så gick jag Bella och Nora till Kiwans där jag köpte ett nytt lipsyl och en ny mascara, och mascaran var sjukt bra och den kostade bara 59:- så det var ett bra köp! Sen så gik vi till entre ungdom och va med Hampus och födelsedags barnet Lucas, haha det har varit roligt för jag fick behandla han som "liten" enda tills idag. Sen nu ska borde jag träna som jag tror att jag ska sen ska jag sova i tid idag, vi hörs! 
 
Nya mascaran, som ni ser ger den sjukt långa ögonfransar! 
 
 
 
 
 
Lipsylet, och det kostade 19:- 
 
 

Bloggar i kväll ist

kommer troligen inte ha så mycket tid till att bogga i morgon så jag bloggar nu ist. I morgon så ska jag gå upp typ halv 8 för halv 9 kommer Emelie Boman och hämtar mig så ska vi åka till storvik och kolla på lokal ponny hoppning. Det var jätte längesedan vi träffades, alltså va träffades. Det var nog typ när jag precis hade färgat håret brunt. Vi va ALLTID för 2 år sedan, vi va inte utan varandra i mer en 2 dagar max. Roligt hade vi också, men alla förendras och glider ifrån varandra. Men så i morgon ska jag på det sen  så ska jag väll va hemma hela kvällen efter det så då kanske jag kan blogga :) 
 
 
fulisar

brors rum...

Hej igen, från och med idag så ska jag bo i min brors rum i ca en vecka, han har det jätte litet och alla tapeter är svarta/gråa och nu står det 2 sängar som båda är 90 bread här inne, och det finns inget golv.... hemskt..  Man blir ju deprimerad här inne... Men snart hoppas jag att mitt nya rum blir klart så jag får inreda och fixa där! Va med Nora idag ett tag sedan va det hem oh städa ur mitt gamla rum, så vi kan säga att denna dag har gått ut på att städa.. 
 

Nationella

Idag har jag klarat av ett nationellt matte prov och ett till väntar... Sen så ska jag rida idag igen, både epos och lektion, för Linda är i England! Så vi hörs väll! :D

Slut som artist, eller vad man säger

Hej igen. Sitter hemma i min säng och lyssnar på musik efter en låååång rolig dag! Jag va i skolan sedan gick jag och Bella till Hanssons och tjocknade i oss en semla, efter det gick vi runt sen till entré ungdom och satt där och pratade i typ, länge... ;) Sen vart vi hungriga för kl var typ halv 5. Så då gick vi till grillköket och åt en barn burgare! Sen mötte vi Hampus och Tobbe och så va vi med dom och gick till entré ungdom igen och spelade Wii. Sen frågade vi om vi fick spela pingis och de fick vi, så vi var helt själva i Valhall tror jag de va xD så åkte Tobbe hem, så Hampus spelade musik så sprang jag och Bella upp på senen och dampade och dansade. Haha ja det var sjukt kul ;D Sen kom pappa och hämtade mig... Så då gick alla hem, men nu är kl 8 och kom nyss hem, trött som en flodhäst.... Ska nog sova snart iaf! Kolla näst sista bilden kort Hampus och typ Celine med cp ögon, och jag vet att bilderna från när vi dansade är JÄTTE suddiga... ;)

älskar denna video

Avslutade kvällen på bästa sätt! Jag lina och nora åkte till bruket och köpte lite muffins och 4,5 liter läsk, sen gick vi upp till Bella och in i hennes rum och skrek när hon kom och öppnade, för hon fyllde år för en vecka sedan. Hon hade redan fått ett halsband från mig, men från mig och Lina fick hon lite småplock från linas rum xD Det var en gamal mobil en väska för typ 400 toa papper en strumpa EN sko och lite annat. Vi hade jätte roligt, men nu ska jag nog kolla på en film sen sova! 
 
Denna video är så bra, till och med jag fick en tanke på vad jag igentligen gör, oh vilken risk jag tar. 
 
Ses i morgon, det är skola i morgon också. JOBBIGT.... Haha vilket rörigt inlägg...
 
MEN NU SKA JAG GÅ SES ♥

Liiina

Är hemma oss lina och har sovit här i natt, vi har ätit världens fetaste frukost, panpizza kakor bullar och juce med hallon i. Men vi ska väll hitta på någon roligt nu/snart ses ♥
 
 
 
Lina i sommras ! ;) 

Kul liv

Sitter i skolan i väntan på lektionen så fixade jag ett litet collage på mig och lassi från onsdag! :)

Hoppade Lassi!

Hej, i går hoppade jag Lassi på lektion, skit kul var det! Alltså vilken power det va i hennes hopp, hon hoppade mig nästan ur sadeln i början, haha gullig hon. Men det gick bra, hoppade allt vi hoppade ca 110 cm tror jag, mätte inte bakbomen man fram låg på 1 m så på ett ungerfär, helt kanon! :D 
 
Lassi på bilderna :) 
 
 
hon ser klumpig ut, men det är hon inte ;) 

på G

troligen kanske eventuellt är det en videoblogg på g! :D 

på G

troligen kanske eventuellt är det en videoblogg på g! :D 

Nu har jag varit duktig!

Jag och Bella åkte in till Valbo idag, det var riktigt kul, Jag hade storhandling! Jag knäppte kort på det roliga, Idag köpte jag typ bara grejer som jag behövde. Och så åt i på subway, sen innan vi åkte hem så tog vi en macflurry daim ♥
 
Dream fresh BB cream - Från Lindex  färg light (tror jag?)119:-
Eye make-up remover - Från Lindex 49:- 
Light brown eyebrow liner - Från HM kostade typ 30:-
 
Compact powder nr 12 sandy - Från HM 40:-
Owl necklace - Från Glitter 70:-
Abbey super skinny - Från Cubus stl 26 299:-
Nelly top withe/peacoat - Från Ginatricot 129:-
 
 
Blev nöjd för dagens köp, kan kanske säga vilka som var bäst senare när jag använt alla!  :) 

Bella sover

Ligger i min säng och skypar medans Bella ligger och sover brevid mig. Blir att åka till Valbo i morgon då!

till min postlåda

fick jag hem 2 nya mobil skal och en nya blå mobil laddare, och till laddaren så fans et en grej så man kunde ladda i bilen också! skit bra om man ska ut och köra ;p Men i morgon när jag har vaknat så tänkte jag knäppa lite bilder till er! :D Men nu tänkte jag borsta gaddarna och sen ska jag väll slå på en film eller nå puss ses
 
Och bara så ni vet så vingar jag ingen att läsa den här bloggen <3
 
RSS 2.0