Matte, Valbo nästa

Har matte nu, sen engelska sen so. Sen drar jag till Valbo! :DDD
Spammar hans nya album,

nothing like us...

Hej, fick Emma på mig att jag skulle upptadera bloggen så lär väll göra de.
 
I måndags: Va i skolan galopp jobbade Epos på åkern med Ida.
 
I går: Va ju i skolan sedan klippte jag mig, har typ ångest för att de vart så kort så nu ska jag köpa hårfärg ch färga mitt gamla löshår! 
 
Idag: Va i skolan, sen så på väg hem i bussen så fick jag veta att Justin har lagt in en extra konsert den 24 och dom släpper biljetterna på fredag kl 10 så nu äre bara att övertala mamma och pappa, för att jag och Bella har redan fixat skjuts och allt! Men nu ska jag jobba lite matte (♥) sen så ska jag gå till bussen och möta Emma och så ska vi gå till stallet och jag ska ha Epos på lektion i dag igen. Så kanske det blir så att jag ska va med på Kasmir i hopp laget div 2 :D 
 
Föresten så släppte Justin sin nya skiva nyss som är Believe acustic och den är huuuuur bra som hälst! Nästan bättre en vanliga Believe, men det är en ny låt som heter nothing like us och den är bäst, de är drf rubriken vart som den vart ! :p 
 
 

gick inte som förväntat...

AAAAAAAAAAAAAAA DAFUCQ HHAFKNIREUHVÖ3GVUOIELJDFH2PER2TUOJFRPTROIF AAAHHH!!! 
hade skrivit vääääärsta inlägget då internet fick nå fel och dampade så att allting försvann.. men jag drog ut och joggade idag iaf och det kom ingen video pga mitt viddy har nå fel så nu får kolla på den på min viddy ist om ni är intreserade. men joggade iaf i typ 30 min idag, sedan gick jag hem för att de var såå kallt. 
Men i morgon så slutar jag typ 14:20 eller nå sedan drar jag och klipper mig! sen så blir de att rida Epos, har ingen att rida med så kanske blir typ barbacka på banan eller nå ist. Men nu ska jag göra kväller för de blir upp tidigt i morgon. Nu SKA jag bli nyttigare! och träna varenda dag. min lilla tränings vecka m: rida t: idrott o: rida t:idrott f:springa l:rida/gym s:rida/gym såååå nu äre fin kropp till sommaren som gäller! :D 
 

vlogg

De kommer en vlogg inom kort, så håll koll, följ mig på videofyme också för mer! :D 
 
 
gammal bild + att mina ögon har nå tix eller nå
 

@jennie @johanna

Nu så har jag vaknar efter att ha sovit oss jennie och Johanna, i går så red vi ut på deras unghästar, jag red både bonneville och Amorella! Skit kul var de, fast bonneville har ridits i 4 år men han kan inte så mycket för att han har blivit lite riden av många olika ryttare och han hade ont i ryggen så han slängde av alla, så ingen ville vidareutbilda han... Men ungarna lyckas! Och Amorella är bara 3 och ett halft och känns MYCKET stadigare en bonneville, men Amorella är ju typ 63819372991844729 m hög också känns de som. Elle nä hon kanske är... 180? ;) men bonneville kanske bara är 153 kanske? ;) men nu ska vi ut och fodra dom deras schettisar Luke och Lukas och deras höns kaniner och katter! Ses senare! :*

Backen !

De blev till slut så att jag åkte med Josefin ist ! Nu ska jag gå upp och åka till skolan, efter skolan så åker jag med Jennie och Johanna hem och övernattar där, kanske blir slalom i morgon med dom också! :*

hoppppptträningen

hade hoppning i går på Epos, och den gick ganska bra! Joodå han  stannade typ 3 ggr och sedan vart jag typ invs/bestämd/arg så han hoppade ALLA hinder till och med ett gult plank och en oxer med kuber under! duktig han ! ;) Har varit i skolan idag, och nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli halv 7 så att jag får åka upp till backen, och där ska jag möta Linnea L Linnea H och så ska jag åka dit med Nora. så jag blir nog där hela kvällen, kanske kommer nå bilder eller något senare! seeyölater! 
 
 
 
BÄST BILDEN SOM JAG HITTADE!! xD <3

Stalleettt!

hej på er! hade bad i morse sedan massa lektioner. Sen när det skulle v sista lektionen muski så hade jag on i huvve och mat bah, aa men du kan väll åka hem, du har jobbat så bra! åk hem och drick vatten osv! jag bah wath? så jag ska inte gå på musiken? han bah neej du behöver inte åk hem du :) aa så tog 14:15 bussen istället. 
 
Men nu ska jag chilla lite och sen blir det stallet all night long, nää bara hela kvällen. Men vi ses kanske senare! 
 
bye bye bitch ;* 
 
 
JAG VILL HA SOMMAR !! 
 

har ridit!

hej på er! kom hem från stallet för en timme sedan typ, red på lill epos ut i mörka skogen!
skulle igentligen ha ridit med Emma ( http://emmawengelin.blogg.se/ ) men hon hade fått xtra lektion så hon skulle inte hinna så red med lilla ellen!  (: men nu har jag ätit och så.
Nu blir det soffhäng resten av kvällen, men det är ju skola i morgon igen... och vi ska ha nationella prov på MIN FÖDELSEDAG! hur kul ? 0% men, aa har typ inget att skriva i kväll. 
Men VI ses väll i morgon igen? ;)) nattttiii!!!
 
 
finaste Epos ♥
 
 
 
 
 

Skulan!

Är i skolan nu efter som att de är måndag! Och nu så har vi matte med Olle och Mats, jag sitter med Bella Nora och Anna, och jag fattar naddaaa... Men nu ska jag jobba så ses!

Häst 1

Okej, tidigare skrev jag om att jag hade ett par "nya" hästar på G.
Och tänkte skriva om ena nu. Han heter Epos, är ca 15 år och är min kompis foderponny som jag 
rider 1 till 2 ggr i veckan. Och så kanske jag ska starta typ en LD LC. 
Vi får se hur det går med han, han är ialafall 7-kt taggad för sin ålder. 
Men det är lite kul också! Han hoppar det mästa som man styr på, har gått LA eller va det va. 
och han är en c-ponny, riden av Frida Andersen som 7åring!
Sååå, den andra kanske ni får veta mera om senare! :) 
 

back on the road!

hej på er! nu ska ja börja blogga på ritigt igen efter ett stort uppbehåll!
Men nu så har jag iaf slutat ridit Lyster och så. Har börjat på något nytt som jag tror att jag kommer komma någonstans med! Ni får veta mer om dom hästarna senare!
Men jag kommer försöka ha bättre uppdatering hädan efter, kanske mer vloggar och så!
Men iaf så har jag sovit med Bella Ö i natt igen, så ska nog ut och springa idag.
liiiite hälsosam får man va! Men vi hörs inom kort.
 
RSS 2.0